Alt

Proefjuweel op zondag 5 mei


locatie: Galerie Waarkunst
adres: Hoofdweg 1
plaats: 't Waar
aanvang: 17:00
ticket: €48,00 (incl. drankjes)

  • vegan
  • vegetarisch
  • biologisch
  • streekproducten
  • seizoensgericht
  • inclusief drankjes

Proefjuwelen

Een oogst van sensaties, geuren en smaken!

 

Langs een lint van Lente staan in de idyllische beeldentuin meerdere proefjuwelen op u te wachten! Beleef, proef de lente; di-vers , ontluikend, verfijnd maar ook standvastig. Laat u onderdompelen met volle mond in de waanzinnige tuin van Galerie Waarkunst!

De avond ontvouwt zich in drie delen;

 

Deel 1: een lange vuurbaan met een installatie van pruttelende pannen die boven het vuur hangen. Een warm onthaal met een verfrissend meidrankje als aperitief!

 

Deel 2: Langs een lint van lente vervolgd de avond zich van proefjuweel naar proefjuweel naar proefjuweel. Drie verschillende composities met ieder een eigen verhaal.

Proefjuwelen zijn grote glazen tableaus met daarop een uniek eetbaar schilderij. Een prachtig verhaal van smaak, geur en kleur. Unieke combinaties laten je op een verassende manier kennis maken met de essentie van ieder gerecht.
Bijvoorbeeld een proefjuweel waarbij je geniet van een amuse met gerookte bietjes, terwijl je de bietenplant onder het glas nog in de aarde ziet groeien en het smeulende eikenhout nog in je neus kringelt.
Het wordt allesbehalve een statisch diner; rondom een proefjuweel; met een zilveren tang sprokkel je smaken op je eigen porseleinen lepel. Een oogst van sensaties, geuren en smaken!

Deel 3: Tot slot eindigen we de avond met zwevende nagerechten tussen bomen, die paraat staan om geoogst te worden.